Home » Altele » Ar trebui să fim reclamaţi la CNA

Ar trebui să fim reclamaţi la CNA


De ce?, vă întrebaţi…Păi, în ultimul timp mă tot uit la TV, văd numai videoclipuri cu şi despre… fete îmbrăcate sumar-sumarisim, sex-appeal, fire burnin’ inside your body, gen Lady Gaga, Andreea Bălan, Beyonce şi ea, dar mai puţin, mmm, Inna, şi alţii.

Iată despre ce e vorba: multe trupe, sau cântăreţe, îşi afişează trupul bine sculptat la gym, solar sau saună. Chiloţei roz, picioare bine epilate; totul e OK până acum; soare, plajă şi băieţi ce mănâncă îngheţată rămaşi stupefiaţi la vederea acelui trup ce pacă ţipă love me, baby!. Dar la un moment dat trebuie puţină pauză. Dar nu… trupele acestea, sau mai bine spus trupurile, din ce în ce mai dezbrăcate.
Cel mai recent videoclip care m-a şocat, pur şi simplu m-a şocat, este videoclipul melodiei Alejandro, în care apare Lady Gaga foarte, dar foarte sumar îmbrăcată. Mai are puţin şi face striptease sau şou nud acolo, pe micul ecran la care copilul priveşte uimit de minunile secolului douăzecişiunu virgulă cinci.
Mi se pare de prost gust să faci un astfel de videoclip, deşi mă aşteptam la ceva mai de bun simţ din partea unei artiste de talia persoanei care este Lady Gaga. Să apari în ipostaze sexy, sau, mă rog, aproape indecente; să impersonezi o călugăriţă care tocmai a făcut sex cu un macho man şi cu mulţi alţi macho meni.

Chestia asta, plus un sutien cu mitraliere care să-i acopere sânii şi sfârcurile, mitraliere îndreptate spre privitor, iarăşi ceva ce nu este convenţional şi de bun simţ.

Faptul că la sfârşit se dezbracă şi îşi arată bustul celor omieşiunudeînsetaţi iarăşi este ceva ce nu poate fi privit drept neconvenţionalism, nonconformism, mai degrabă morbidism şi mult mult mult gol de bun-simţ faţă de minorii care privesc acele scene şi se miră.

La acest capitol, ea şi multe alte vedete, gen Christina Aguilera, Andreea Bălan… Roller Sis şi altele mi se par stupide; melodii cu o engleză de mlaştină, deschizături ale muntelui venusian, fuste cât mai scurte posibil şi un singur vers spus timp de trei minute mi se par lucruri atât inutile, cât şi idioate, stupide şi retrogade.

Ar trebui să fim reclamaţi la CNA pentru prostie sub formă continuată…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s