Home » Altele » Such a lovely place!

Such a lovely place!


după o lungă perioadă în care am absentat, iar!, revin cu un articol. de data asta e vorba despre reclame.
multe, proaste.
una din cele mai proaste reclame este cea de la Western Union: – De oriunde din țară!; – De oriunde din țară poți să-mi trimiți tu, sau pot să ridic eu?; – Da!

da! ce da? da, pot să ridic, sau da, pot să primesc? răspunsul este unul eliptic, se presupune că da la ambele. dar totuși e stupid. reclama nu are nicio logică.

apoi, din urmă, cea de la BRD Group Société Générale: un tip face sex cu amantă-sa, soția vine, pe neașteptate, acasă. ăsta o bagă pe amantă în dulap, în timp ce soția intră în cameră și-ntreabă: „auzi, dragă, noi cu cine facem banking?”, la care amanta iese din dulap și spune: „păi cu BRD!” (ceva în genul). și nu numai că se folosește de un motiv stereotip, dar e și „mitocancă”, ar mai fi câteva reclame de la Vodafone: „de plastic?” „de la mama, au valoare sentimentală!” – reclama e comică, dar e stupidă.

și ar fi multe reclame de genul acesta. mă scuzați că vă plictisesc. am fost ocupat cu un eseu despre educație. boring stuff.

voi ce mai faceți copii?

melodie foarte frumoasă. foarte foarte!!!

Advertisements

2 thoughts on “Such a lovely place!

  1. Ehei, melodia asta rula în draci la noi în casă când eram mică. Vorba ălora – pentru mine „are valoare sentimentală”:))

    Cât despre reclame, mai am o sugestie: cea de pe Realitatea care sună în felul următor – „de când eram mic, mi-am dorit să mă fac tractor”. Tractor! Și eu care credeam că sunt o ciudată pentru că voiam să devin un Harley-Davidson…

    • și? acum a devenit tractor? sau i s-a propus și nu știe ce să facă? mai au și greșeli de sintaxă… reclame nereușite ar fi multe, însă nu mi-au venit mie atunci în minte (a se citi literal); cert e un lucru: „se fac bani de când mi-am dorit să mă fac tractor(ist)”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s