Home » Altele » aleatoriu

aleatoriu


băga-mi-aș pula. pe scurt.

nimic nu se va schimba. vom ajunge să trăim din ce în ce mai prost. copiii noștri vor face sex în casă, noi fiind în casă. se vor droga, de parcă acum nu ar face-o, vor face trotuarul, își vor strica corpul din pure capricii. mai apoi vor regreta, dar nu va fi vina lor. ci a societății, care nu-i înțelege.

lucrurile iau o turnură ciudată, rămân îngrozit de cele ce le aud, le văd, le trăiesc.

o societate bazată pe ușurătatea ființei, pe prostituție muzicală (long live Paraziții!), prostie, pedofilie, xenofilie, superficialitate, trafic de influență.

nimic nou, în fond, toate astea se întâmplă de când omul a inventat limbajul și normele sociale (preoți care fut copii? asta era încă de pe timpul lui Sade, chiar mai devreme), părinți care-și molestează copiii? sigur au existat cazuri de genul ăsta și în tinerețea societății, dar nimeni nu știe pe unde. a, ba da, există chiar și în Nefericita lui Turgheniev (indirect doar), sau în Magicianul lui Fowles un astfel de exemplu.

da, societatea are niște bariere, niște limite impuse, da, societatea e o curvă idioată care nu-și mai găsește fundamentele, da, strică mințile copiilor, îi prostește și îi nivelează pe toți (long live postcomunism!), îi aduce. dar aceste bariere sunt făcute, sau erau făcute, tocmai pentru a nu se sări calul. să nu ajungem să facem sex cu mami, cu tati, sau cu surioara, sau cu toți trei la un loc. pentru că nu suntem, nu vom fi și nici nu am fost vreodată zei, precum ăia din Olimp, niciodată nu am fost imuni la bolile genetice ce se transmit din sânge în sânge.

șocuri peste șocuri. fără pierce, fără tatuaje idioate.

Advertisements

4 thoughts on “aleatoriu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s