Home » Această pagină este diferită de restul pentru că este!

Această pagină este diferită de restul pentru că este!

E singurul film, dintre cele văzute, care chiar mi-a plăcut, care nu e stupid, siropos și altele. E o oglindire a vieții, cu melodii chiar foarte bune!

Să începem cu prima melodie, care nu e chiar melodie, apoi, continuăm:

oh, și asta!

oricum, cuvintele niciodată nu au fost de-ajuns.

Advertisements

9 thoughts on “Această pagină este diferită de restul pentru că este!

  • no problem; da, mi-a plăcut foarte mult și, de fiecare dată când îl revăd, nu mă plictisesc deloc văzându-l. „it’s fabulous!”

 1. Pe-o pagină despre filme (numai unul, dar nu contează:))), mă simt ca un fel de…Alice in Wonderland. Am văzut 500 Days of Summer acum ceva vreme şi mi-a luat ceva vreme să mă hotărăsc dacă vreau să-l văd. Credeam c-o să fie o altă comedie romantică..ca toate comediile romantice. A fost, în schimb, un film care prezintă viaţa aşa cum e ea, cu dragoste, fără, plină de coincidenţe (sau soartă?!), cu zâmbete şi jocuri (cât de faină e scena din magazinul de mobilă sau cea din parc) cu substrat amar. Dar final optimist – apare Autumn (ce ironie!) exact de unde nu era aşteptată.Şi soundtrack-ul, genial.
  +1
  +1

  • indeed, filmul acesta este diferit de restul pentru că… ei bine, este. romantic, dar dur, simplu, dar visător. e combinația aceea de toate, perfect echilibrată

 2. Nu e rau, l-am vazut cand a aparut. O sa ma gandesc la ceva mai bun, in acelasi registru. Revin daca il gasesc. 🙂 Am vazut mii de filme, insa 90% au fost mizerii de nedescris.

  • nu tot timpul vedem ceea ce ne place. de aia filmul îmi place. e simplu, e realist.

   iubești, te desparți, suferi. mergi mai departe:)

 3. Pe-o pagină despre filme (numai unul, dar nu contează:))), mă simt ca un fel de…Alice in Wonderland. Am văzut 500 Days of Summer acum ceva vreme şi mi-a luat ceva vreme să mă hotărăsc dacă vreau să-l văd. Credeam c-o să fie o altă comedie romantică..ca toate comediile romantice. A fost, în schimb, un film care prezintă viaţa aşa cum e ea, cu dragoste, fără, plină de coincidenţe (sau soartă?!), cu zâmbete şi jocuri (cât de faină e scena din magazinul de mobilă sau cea din parc) cu substrat amar. Dar final optimist – apare Autumn (ce ironie!) exact de unde nu era aşteptată.Şi soundtrack-ul, genial.
  +1

 4. Pe-o pagină despre filme (numai unul, dar nu contează:))), mă simt ca un fel de…Alice in Wonderland. Am văzut 500 Days of Summer acum ceva vreme şi mi-a luat ceva vreme să mă hotărăsc dacă vreau să-l văd. Credeam c-o să fie o altă comedie romantică..ca toate comediile romantice. A fost, în schimb, un film care prezintă viaţa aşa cum e ea, cu dragoste, fără, plină de coincidenţe (sau soartă?!), cu zâmbete şi jocuri (cât de faină e scena din magazinul de mobilă sau cea din parc) cu substrat amar. Dar final optimist – apare Autumn (ce ironie!) exact de unde nu era aşteptată.
  Şi soundtrack-ul, genial.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s