Home » Cine sunt?

Cine sunt?

Florin Buzdugan mă numesc; Vărsător convins, amiabil, o fire gata să încerce orice, de la ştiinţele exacte la ocultism, de la artă la fizica cuantică, şi aşa mai departe. Utopist, naiv, deschis la fire, visător, aflat într-o continuă stare de reverie, dar v-aţi dat seama deja. Ce să mai spun? Mă veţi cunoaşte pe parcursul activităţii mele pe blogu’ ăsta!

 

Nimicurile zilei de ieri, visele zilei de azi, trecutul zilei de mâine sunt subiectele mele favorite, iar printre degetele mele noapte se leagănă… uşor…

Advertisements

12 thoughts on “Cine sunt?

  1. Salut. Pe 1 martie organizez la Club A un salon literar din seria PoetikA, la care as vrea sa vii sa ne citesti cate ceva din creatiile proprii. La 6 seara. daca esti de acord, da un semn sa te pun pe afis. Scz ca nu-ti scriu pe FB dar mi-au blocat mesageria pentru cei pe care nu-i am la Friends. Dar ma poti contacta acolo. Mersi!

  2. salut! am citit, pe site-ul azicitesc.ro, recenzia ta de carte pentru “toate numele”, de jose saramago. m’a întristat şi voiam să-ţi spun şi ţie, cu părere de rău, că n-ai înţeles nimic din cartea aia. păcat, e foarte bună!

  3. Pingback: 2010 in review – ca să vezi; am făcut destul de bine! « licărirea unei clipe de fericire

  4. Am prins cateva din visele aruncate de tine peste bordul submarinului, le-am impletit si mi-am facut o pluta. Pe ea am venit acum… E frumoasa lumea ta, Florin!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s